Elefántcsonttorony

Gondolatok, érzések, történetek egy sterilszobából

15. Második felvonás

2015. április 10. 13:16 - revival34

Mögöttem egy gyönyörű, családdal eltöltött Húsvét élménye, előttem a további kezelések...

Egy kisebb szünet után ismét felgördült a függöny, elkezdődött a második felvonás! (Mondhatnám azt is: The Show must go on!)  Ma kezdődött el az ötödik ciklus. Vérképem még keményen őrzi az őssejt gyűjtés nyomait, de ez természetes. Azért egy ilyen beavatkozás komolyan igénybe veszi és megterheli a szervezetet, idő kell neki, hogy újra "felépítse" magát.

A tervek szerint még lesz egy (a hatodik) ciklus és utána következhet a transzplantáció. Napról napra közelebb kerülök a "nagy naphoz", ahhoz a bizonyos naphoz, ami hosszú időre elválaszt majd a kisfiamtól és a családomtól. Persze ez egyben azt is jelenti, hogy esélyt kapok egy hosszabb, tünetmentes időszakra, ez a nap közelebb visz a gyógyulásomhoz. Tudom, hogy ebből az időszakból is kihozzuk majd a legjobbat és a legtöbbet, amit csak lehet... de túlságosan előreszaladtam, messze még a finálé.

Töretlen lendülettel és továbbra is csak a legjobbakat szem előtt tartva nézek előre... A jövőbe! :-) 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elefantcsonttorony-steril.blog.hu/api/trackback/id/tr207355748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása