Elefántcsonttorony

Gondolatok, érzések, történetek egy sterilszobából

18. Beugró lettem...

2015. május 15. 21:37 - revival34

Egyre izgalmasabb a történet! Úgy tűnik minden konzultáció újabb meglepetést tartogat.

Ma reggel voltam kezelésen és konzultáción. Nagyon készültem, hogy ma akkor mindent átbeszélünk (vidéki kórház, budapesti kórház, mi a legjobb...), de bele se tudtam vágni tervem prezentálásába, mert az én kedvenc kezelőorvosom azonnal ismertette újabb ötletét. Nyugalomra intett és elmondta, hogy egyenlőre még ne beszéljünk a vidéki lehetőségről, mert ő most betett engem "beugrónak". A beugró azt jelenti, ha valaki, aki tervezetten vár transzplantációra és valamilyen okból kifolyólag nem tud megjelenni az adott időpontban (pl. fertőzés, láz, stb...), akkor engem értesítenek, hogy be tudok-e menni helyette. Íme, itt egy újabb esély, hogy akár rövid időn belül, itt Budapesten lehetőségem lehet a transzplantációra. REMEK HÍR! És nagyon izgalmas, mert itt az értesítéshez képest nincsenek hetek, mint egy tervezett transzplant esetén, hanem szinte azonnal (napokon belül) menni kell. Szóval most mindent, ami eddig még elmaradt sürgősen intéznem kell, be kell szereznem a még hiányzó dolgokat (steril szoba felszerelés, kórházi csomag...). A fontos dolgokat átrágjuk a Fiúkkal, mindent előkészítek és rendet teszek, hogy könnyebb dolguk legyen és minden simán menjen majd nélkülem is. A lényeg, hogy minden rendben legyen körülöttünk mire mennem kell. Akkor már bármikor hívhatnak, hisz menetkész leszek!

Csuda jó kedvvel jöttünk ki a kórházból. A Doktorom csúcs szuper jófej, úgy érzem mindent megtesz azért, hogy minél előbb meglehessen az átültetésem. 

Dolgos, szorgos, beszerzős, mosós, vasalós, pakolós, takarítós, készülődős napok jönnek! Hajrá-hajrá!

... és mostantól várom azt a bizonyos telefoncsörgést! :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elefantcsonttorony-steril.blog.hu/api/trackback/id/tr97462500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása