Elefántcsonttorony

Gondolatok, érzések, történetek egy sterilszobából

44. Nyár

2017. július 17. 15:10 - revival34

Javában zajlik a nyár, de én sajnos nem lubickolok a Balatonban és nem túrázgatok a környező hegyekben sem. A nyári programom nagy részét most a kezelések adják, míg az élményeket annak közvetlen, vagy közvetett mellékhatásai szolgáltatják. Most éppen egy durva fertőzést próbálok antibiotikum "barátaimmal" karöltve legyűrni. A szívem sem az igazi, azt hiszem "berágott" az új mielóma ellenes kezelésre. Szóval most nem igazán partner, például ha lépcsőzni szeretnék, vagy bármi olyat csinálni, ami terheléssel jár. (Remélem hamarosan azért megbékél.)

Igaz, hogy a szívem még "morcos", de a hematológiai eredményeim viszont szépen javulnak! Lekopogom, de úgy tűnik, hogy jól működik az új kezelés.

A nyárra visszatérve... Már bevéstem pár jó programot a naptáramba, úgyhogy azért lesznek szuper, "mellékhatásmentes" élményeim is! :-) 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elefantcsonttorony-steril.blog.hu/api/trackback/id/tr4512669813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása